Lansering av nye nettsider

Det er med stor glede at vi nå annonserer at vår felles nettside er åpnet. Norlandia Barnehagene skal til enhver tid være i takt med forventningene som stilles til oss. Særlig foresatte, men også oppdragsgivere med flere ønsker å kunne forstå hvem vi er og effektivt kommunisere med oss. Dette legger vi nå godt til rette for.

I løpet av våren og sommeren vil vi fortløpende lansere nye nettsider også for hver enkelt barnehage. Vi håper du finner oss interessante og at du fant det du lette etter. For alle foreldre håper vi også at dere i hverdagen kommer én tanke nærmere egne barn i den tiden vi leker og lærer sammen med dem. Dette får vi til gjennom egne portaler hvor dere blir oppdaterte og kan se bilder som tas gjennom dagen.

Visste du forresten at vårt tre strekker seg, det vokser hele livet, det beskytter, det byr på oppdagelser og det legger grunnlag for livslang lyst til lek og læring?