Barnehagens ledelse

Mari Paulsen

Stilling: Daglig leder
Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Mari har lang fartstid i barnehage, er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i spesialpedagogikk. Hun har hatt friluftsliv som fokusområdet på skolen, og er opptatt av den frie leken i naturen.

Renate Ringdal

Stilling: Pedagogisk leder
renateringdal1@gmail.com

Holmenkollen

Mari Paulsen

Stilling: Daglig leder
Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Jonas Nielsen

Stilling: Assistent

Renate Ringdal

Stilling: Pedagogisk leder
renateringdal1@gmail.com

Anine Ringdal

anine-ringdal@hotmail.com

Anine er ei aktiv jente som har vært en del vikar hos oss. Barna kjenner henne godt og er trygge på henne. Hun går barnehagelærer andre året og har mye å bidra med inn i hverdagen vår.

Sondre Holten

Stilling: Vikar

Sondre er akkurat ferdig med VGS hvor han har gått idrettsfag, breddeidrett. Han har drevet aktivt med langrenn, og har vært instruktør for skiforeningen, både for barn og voksne. Han vet å

Mari Ringdal

mari_ringdal@hotmail.com

Mari går første året som barnehagelærer på skolen, i fjord jobbet hun fulltid i en annen barnehage. Hun har mye erfaring som vi kan bruke hos oss og setter stor pris på det.