Barnehagens ledelse

Mari Paulsen

Stilling: Daglig leder
Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Mari har lang fartstid i barnehage, er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i spesialpedagogikk. Hun har hatt friluftsliv som fokusområdet på skolen, og er opptatt av den frie leken i naturen.

Renate Ringdal

Stilling: Pedagogisk leder
renateringdal1@gmail.com

Holmenkollen

Lisette Silva

Stilling: Annet
lisette-silva@hotmail.com

Lisette jobber fast hos oss to ganger per uke

Mari Paulsen

Stilling: Daglig leder
Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Renate Ringdal

Stilling: Pedagogisk leder
renateringdal1@gmail.com

Milda Raiskaite

Stilling: Barnepleier

Milda begynte å jobbe på Voksenkollen friluftsbarnehage desember 2016. Milda er en utadvendt jente som elsker å jobbe med forming, dette har barnehagen fått full erfaring med. Milda har en Bachelor grad of visual Art, Teacher, fra Litauen.

Andrea Nalum

Stilling: Vikar
nalumandrea@gmail.com

Andrea er en aktiv jente som trives aller best ute. Hun har vært en del vikar hos oss, etter at hun gikk et semester på lærerskolen. Hun er positiv og trygg, og en stødig vikar.

Steffi Moorfeld

Stilling: Fagarbeider

Steffi begynte å jobbe på Voksenkollen 1. Mars 2016 og ansvarlig for alle frilufts- og snøaktiviteter samt klatring og kanoverksted. Steffi har drevet flere år med internasjonalt salg og marketing. I tillegg er hun utdannet skiinstruktør og har jobbet over to sesonger som ski instruktør på Oslo Vinterpark. Steffi elsker snø og ski og stiller i fritiden som Slalåm og Langrenn trener for den lokale idrettsklubben TRY. Fra 1.Mars.til og med juni 2017 er Steffi stedfortreder for pedagogisk Leder, Martin som er i pappapermisjon.