Barnehagens ledelse

Mari Paulsen

Stilling: Daglig leder
Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Mari har lang fartstid i barnehage, er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i spesialpedagogikk. Hun har hatt friluftsliv som fokusområdet på skolen, og er opptatt av den frie leken i naturen.

Renate Ringdal

Stilling: Pedagogisk leder
renateringdal1@gmail.com

Holmenkollen

Mari Paulsen

Stilling: Daglig leder
Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Jonas Nielsen

Stilling: Assistent

Renate Ringdal

Stilling: Pedagogisk leder
renateringdal1@gmail.com

Andrea Nalum

Stilling: Vikar
nalumandrea@gmail.com

Andrea er en aktiv jente som trives aller best ute. Hun har vært en del vikar hos oss, etter at hun gikk et semester på lærerskolen. Hun er positiv og trygg, og en stødig vikar.

Sondre Holten

Stilling: Vikar

Sondre er akkurat ferdig med VGS hvor han har gått idrettsfag, breddeidrett. Han har drevet aktivt med langrenn, og har vært instruktør for skiforeningen, både for barn og voksne. Han vet å

Steffi Moorfeld

Stilling: Fagarbeider

Steffi begynte å jobbe på Voksenkollen 1. Mars 2016 og ansvarlig for alle frilufts- og snøaktiviteter samt klatring og kanoverksted. Steffi har drevet flere år med internasjonalt salg og marketing. I tillegg er hun utdannet skiinstruktør og har jobbet over to sesonger som ski instruktør på Oslo Vinterpark. Steffi elsker snø og ski og stiller i fritiden som Slalåm og Langrenn trener for den lokale idrettsklubben TRY. Fra 1.Mars.til og med juni 2017 er Steffi stedfortreder for pedagogisk Leder, Martin som er i pappapermisjon.