Barnehagens ledelse

Frederik Bjørnstad

Stilling: Daglig leder
voksentoppen.barnehage@norlandia.com

Har arbeidet i barnehage siden 2006. Det meste av fritiden brukes utendørs på ski, sykkel, kajakk eller på sti i skog og fjell. Utdannet musikkpedagog og har lang erfaring med spesialpedagogisk arbeid. Frederik er 20 % daglig leder i Voksenkollen Friluftsbarnehage, og 80% daglig leder på Voksentoppen Ski - og Friluftsbarnehage.

Mari Paulsen

Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Mari har lang fartstid i barnehage, er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning i spesialpedagogikk. Hun har hatt friluftsliv som fokusområdet på skolen, og er opptatt av den frie leken i naturen. Mari har sammen med Frederik, ansvar for driften i Voksenkollen Friluftsbarnehage.

Holmenkollen

Jonas Nielsen

Stilling: Assistent

Mari Paulsen

Voksenkollen.barnehage@norlandia.com

Renate Ringdal

renateringdal1@gmail.com

Sondre Holten

Stilling: Vikar

Sondre er akkurat ferdig med VGS hvor han har gått idrettsfag, breddeidrett. Han har drevet aktivt med langrenn, og har vært instruktør for skiforeningen, både for barn og voksne. Han vet å

Mari Ringdal

Stilling: Vikar
mari_ringdal@hotmail.com

Mari går første året som barnehagelærer på skolen, i fjord jobbet hun fulltid i en annen barnehage. Hun har mye erfaring som vi kan bruke hos oss og setter stor pris på det.